De plek voor woninginformatie Ontdek uitgebreide informatie over elke woning Voor al uw KVK gegevens

Projecten

www.kadasterdata.nl

Kadasterdata.nl

Kadasterdata verzamelt, verrijkt en vermarkt onroerend goed data in Nederland. Kadasterdata heeft als doel, alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata voorziet particulieren als professionals van de juiste woning-informatie.

Het opvragen van kadastrale gegevens en woning informatie is nog nooit zo makkelijk geweest als via www.kadasterdata.nl. Door directe koppelingen met onze data-partners is de informatie 'up-to-date' en kan er direct gecontroleerd worden op beschikbaarheid. Er kan gezocht worden op adres, postcode en zelfs de kadastrale aanduiding. Kadasterdata is geheel onafhankelijk in het verstrekken van de data en niet gelieerd aan het Kadaster. Dit houdt in dat wij controle kunnen houden op de zuiverheid en juistheid van de data. Zo kunnen wij er voor zorgen dat gebruikers van het platform altijd de meest up-to-date informatie tot zijn beschikking hebben. Ook voor het inmeten van percelen is Kadasterdata de partij.

bekijk deze site
http://huizen.kadasterdata.nl

Huizendata.nl

Met huizendata leert u elke straat en woning in Nederland kennen! Huizendata is een verlengstuk van Kadasterdata. Huizendata baseert zich op eigen- en free-data. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel (betrouwbare) informatie kunnen verzamelen. Zo hebben wij informatie over de gemiddelde leeftijd, het gemiddelde inkomen, omgevingsinformatie en het inkomen per persoon. De informatie uit onze eigen database vullen we aan met data van o.a. het CBS en met omgevingsdata. Door ons grote databestand is het mogelijk elk gewenst pand te presenteren en direct informatie aan te bieden van het object. Een nieuwe buurt leren kennen was nog nooit zo makkelijk!

bekijk deze site

Nieuwe Projecten

http://www.carspotter.nl

CarSpotter.nl

Met CarSpotter krijgt u razendsnel betrouwbare informatie over de waarde en de specificaties van een auto. Gewoon even het kenteken opgeven op de site of sms'en naar 2020. U weet dan wat de dealer weet, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onmisbaar als u zich aan het oriënteren bent op koop of verkoop. Of als u moet beslissen of een reparatie nog wel de moeite waard is. Carspotter is al jaren dé nummer 1 in voertuig informatie en toonaangevend in premium sms. Wie kent het niet? "Even spotten en je weet het!!".

bekijk deze site
http://www.rdwdata.nl

RDWdata.nl

Naast Kadaster- en KVK-data biedt Pect B.V. ook data voor voertuigen geregistreerd bij het RDW. Het RDW gaat over het toelaten van voertuigen, toezicht en handhaving, informatieverstrekking en documentafgifte. Na invoer van een kenteken zal de voertuigdata net als bij onze andere platformen, laagdrempelig beschikbaar zijn. Zo kunt u informatie over het voertuig en keuringen aanvragen, een verzekering afsluiten en auto's kopen en verkopen. Door de jaren lange ervaring van Pect B.V. als data leverancier kan deze data ook direct geleverd worden uit onze registers.

bekijk deze site
www.immobiliendaten.de

Immobiliendaten.de

Immobiliendaten.de ist das Info Service Portal rund um die Erfassung und Analysen von unabhängigen, detaillierten Informationen von Immobilien und Ihrer Umgebung. Das heisst, dass Sie mit einem Klick alle Informationen erhalten die für Sie von Interesse sein könnten. Jeden Monat bieten wir Millionen Menschen durch unser innovatives Produkt wertvolle Entscheidungshilfen.

Immobilien​d​aten ist eine Tochtergesellschaft der ​Pect BV​ (Kadasterdata.nl). Unser Team verfügt über ein jahrelang gewachsenes Know-How bei der Beschaffung und Bewertung von amtlichen sowie gewerblichen Daten, die wir aus verschiedenen Quellen der empirischen Marktforschung sammeln. Umfassende Datenmengen müssen hierfür erfasst und verarbeitet werden. Dies geschieht durch die Anwendung komplexer Analyseverfahren zur Datenstrukturierung in der sie komprimiert und ausgewertet werden.

bekijk deze site
www.kvkdata.nl

KVKdata.nl (in ontwerp)

Het doel van Pect B.V. met KVK data is om alle informatie over Nederlandse bedrijven laagdrempelig inzichtelijk te maken. Dit houdt in dat Pect B.V. de data verzamelt, filtert, controleert en uitgeeft. Door onze rechtstreekse koppelingen met oa de Kamer van Koophandel is het mogelijk om direct data te halen uit verschillende registers. Een unieke manier van data ontsluiting zorgt ervoor dat de informatie direct geleverd wordt naar de klant. Zo zal de klant altijd over de meest recente bedrijfsinformatie beschikken. Deze informatie kan handig zijn om de kredietwaardigheid te onderzoeken van uw business partner. Ook kunt u een kijkje nemen in het faillissement dossier of deelnemen aan één van de veilingen. Voor KVK data is een gespecialiseerd team dagelijks opzoek naar nieuwe producten en bedrijfsinformatie.

http://www.WOZviewer.nl

WOZviewer.nl (in ontwikkeling)

WOZviewer is een laagdrempelig informatieplatform voor al uw WOZ informatie. Pect B.V. streeft naar transparantie op de woningmarkt en het openbaren van (modelmatige)WOZ waardes draagt hier aan bij. WOZviewer heeft een informatieve functie en is volop in ontwikkeling.

bekijk deze site